Om oss

INTEGRITETSPOLICY - Klicka här

Dipix Film - ett filmproduktionsbolag verksamt över hela Sverige


DIPIX är ett oberoende filmproduktionsbolag som erbjuder fullservice för produktion inom rörlig bild och ljud.


Vi arbetar alltid nära våra kunder och vi finns med under hela produktionskedjan - från planering, till genomförande och därtill efterföljande uppföljning.


Ingen kund är för liten och inget jobb är för stort.


Samtliga som arbetar för oss har många års erfarenhet från film/video- och TV-produktioner.

Exempel på produktion vi arbetar med är filmer för sociala medier, websända seminarium, informationsfilm, utbildningsfilm, produktfilmer, företagspresentationer, radio och TV-reklam, event, etc...


Vi fungerar som er “in-house” producent. Detta betyder att vi planerar och genomför konstnadseffektiva filmproduktioner utan att ni behöver ha all kompetens själva eller köpa in dyrt från flera olika håll.


Inom våra lokaler har vi tillgång till ljudstudios med ljudtekniker där vi arbetar med ljudbearbetning, ljudläggning, tramp, mixning och mastring. Vi har en Green-Screen studio och redigeringssviter där vi även arbetar med grafik och animationer.


Den teknik, studios och personal vi har gör att vi med lätthet kan genomför många olika typer av produktioner och kan även erbjuda olika Producenter beroende på uppdragets karaktär.


Adaptioner av befintliga filmer är ett område vi arbetar dagligen med.

Vi översätter och tar fram undertexter och speakermanus till alla typer av filmer och program, till och från de flesta språk. Vi dubbar också filmer i våra ljudstudios där vi arbetat med bl a Ice Age, Natt på museet, Katten Gustaf, Horton, TV serier, Yogafilmer etc. Vi har tillgång till Sveriges största röstarkiv och vi samarbetar med studios i ett flertal länder som vi vet kan garantera röst- och språkkvalitét på det språk ni önskar.


Vi hanterar marknadens samtliga video/ljud- och filmformat.


Dipix - Ett fullserviceföretag av filmproduktioner och ljudproduktioner.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Copyright © Dipix Film & TV AB - All Rights Reserved